Hodnocení obchodu

5,0 552 hodnocení
Přidat hodnocení
5
542x
4
7x
3
1x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
N Avatar autora Natálie | 9.6.2021
S Avatar autora Svitlana | 8.6.2021
H Avatar autora Hana | 6.6.2021
Avatar autora | 4.6.2021
MM Avatar autora Marie Matoušková | 3.6.2021
DG Avatar autora Dana Geržová | 3.6.2021
KV Avatar autora Kasíková Veronika | 1.6.2021
Poprve v živote ma kosmetika na mou plet opravdu viditelny vliv. Od puberty trpim akné, zkousel jsem opravdu hodne značek i z lekarny, návštěvy kožního lékaře, opravdu hodně let trápení. Pracuji jako zdravotni sestřička a bohuzel jsme pracovala i na Covid jednotce a nyni v dobe covidu se mi plet pod respiratory, štíty a obleky neskutecne zhoršila, uz jsem si nevedela rady. Navštívila jsem kosmetisky salon a kosmeticka me privedla na tuto značku, do te doby jsem ji neznala. A musim rict, ze i kdyz uz ted obleky nenosime, coz taky asi pomohlo, se mi pleť hojí a mizí i černé tečky. Už jsem neverila tomu, ze to nekdy bude lepší. Doufam, ze casem by se plet mohla vycistit uplne, ale to asi jeste potrvá. Dekuju ❤️
I Avatar autora Iryna | 30.5.2021
Jsem velmi spokojena i po delší době kdy jsem měla pauzu přípravek mně ne zklamal a je stále prefekti, mohu jen doporučit.
E Avatar autora Eva | 29.5.2021
Nemám nic co bych vytkla,této naprosto úžasné kosmetice.jsem tak strašně moc spokojená a moje pleť konečně taky,mám problematickou smíšenou pleť,takže černé tečky v T-zone opravdu nespočet,ale díky Christine už na ně není památky❤️hlavně chci moc poděkovat za pomoc při výběru správných produktů,vždy když si nejsem jistá vím že se mohu na vás obrátit a vždy mi mile a hlavně rychle odpovíte.moc vám děkuji a doufám že v budoucnu budu od vás odebírat kosmetiku i profesionálně ❤️
Avatar autora | 27.5.2021
E Avatar autora Evina | 22.5.2021
Krém mám vyzkoušený pouze u kosmetičky.A seděl mi.Nedostavila se alergie.Jen jsem se těšila,že vyzkouším další produkty které si můžu prostřednictvím vzorečků vyzkoušet.Ale bohužel jsem žádné nedostala.
C Avatar autora CHRISTINA (Administrátor) 25.5.2021
Dobrý den, nejspíše došlo k omylu a vzorky jsme Vám do balíčku zapomněli přidat, velice se omlouváme. Rádi Vám je zašleme poštou na Vaši adresu, prosím napište na info@christina-kosmetika.cz
Avatar autora | 21.5.2021
Avatar autora | 18.5.2021
Skvělý nákup
L Avatar autora Lucie :-) | 18.5.2021
Avatar autora | 15.5.2021
Maximální spokojenost!
IV Avatar autora Ivana Vobořilivá | 13.5.2021
Naprostá spokojenost !
Avatar autora | 13.5.2021
Jsem velmi spokojená s touto kosmetikou, doporučuji.
Avatar autora | 13.5.2021
L Avatar autora Linda | 9.5.2021
Kosmetická značka, kterou používám profesionálně i osobně je Christina. Je to úžasná kosmetika se skvělým složením, nejmodernějším technologickým zpracováním, vysokou účinností a krásným kosmetickým rituálem. Je důležité vybrat si vhodné přípravky dle typu pleti! Péče o pleť není luxus!!!
Avatar autora | 7.5.2021

Stránka 1 z 28 , položek celkem: 553

Provozovatel webu Nikostas s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace